vineri, 27 februarie 2009

Probleme de silueta


Don'soara Gasca are corp frumos. Si vine sa faca sport cu o tona de machiaj si echipament in multe culori. Se coloreaza ca nu cumva sa fie confundata cu o pasarica de rand, si macane strident daca e bagata in seama. O atrag papagalii, ca sunt colorati ca si ea, si stiu cum sa ciripeasca pe intelesul ei.

Noroc ca nu sunt multi.

Restul, sunt Tauri si Armasari (asa cred ei), trecuti de primele tinereti, carora le place sa creada ca au charm. De aia depun ei atata efort fizic de fiecare data, transpira mai mult decat e normal, si sunt obsedati de silueta si pectorali. Exagerari bineinteles. Dupa un asemenea antrenament zilnic, ies in fiecare sambata seara in cluburi si discoteci..ca acolo stiu ei ca se aduna elita lighioanelor mondene...si pozeaza in postura de masculi feroce.
Noroc cu vitele din aceeasi specie, care sunt pe masura lor.

Si mai sunt si Porcusoarele, care alearga aiurea pe banda aia rulanta, si dupa, la vestiare, guita ca vor ciocolata. Si intra in panica daca se scotocesc prin geanta si nu gasesc macar o bucatica. Au uitat sa cumpere. Pacat. S-ar mai fi destins si ele un pic dupa cele 30 de minute epuizante de fitness. Oricum, in ceea ce priveste silueta...la ele intentia conteaza!
In cateva luni si-au propus sa arate ca si Don'soara Gasca, ca se straduiesc si o admira. Si poate gasesc si ele papagali asa colorati.

Si mie imi plac papagalii. Aia 2 din colivia de la receptie.

Sursa foto: deviantart.com

Un comentariu: