miercuri, 13 mai 2009

De vorba cu constiinta

Dupa fiecare noapte urmeaza cate o zi, si dupa fiecare ploaie intodeuna iese soarele.
Dar cui ii pasa? Doar e normal sa fie asa?
Azi pierdem un prieten, maine castigam un iubit.
Dar cui ii pasa? Nu asta e firul vietii?

Este posibil ca intr-o noapte sa te culci cu un gol in suflet si dimineata sa te trezesti zambind. Acel zambet "Si ce daca...viata merge inainte!" Si doar atunci, esti cu adevarat fericit.

Este posibil sa te fi obisnuit atat de mult cu unele persoane sau cu unele lucruri incat sa te crezi dependent de ele. Si intr-o buna zi sa te suprinzi pe tine zambind. Acel zambet de "Nu mai am nevoie". Si doar atunci te simti cu adevarat liber.

Este posibil sa treci prin viata si sa nu vezi absolut nimic. Si totusi sa te suprinzi intr-o buna zi fericit "E minunat sa fi orb!" , pentru ca cele mai frumoase lucruri se simt, de aia sarutam cu ochii inchisi!

E posibil sa traiesti cu temeri si 1000 de intrebari la care poate nu vei gasi vreodata raspunsul. Si cu toate astea, intr-o buna zi, sa inchizi ochii si sa zambesti " De azi incerc, de azi cred, de azi am curaj!". Nu te asteptai, si e tare palcut. Inca un pas inainte!

Este posibil sa fi avut mereu controlul asupra tuturor. Si dintr-o data sa constati zambind ca e incredibil de frumos sa pierzi controlul , pentru ca doar atunci iti poti spune " Iubesc!"

Este posibil sa fi crezut cu disperare in unii oameni, si in finaluri fericite si este posibil sa fi suferit enorm cand te-au dezamagit. Dar, este la fel de posibil ca intr-o buna zi, sa te opresti din tot doar pentru cateva secunde, si pur si simplu sa zambesti....!

Este posibil sa plangi in unele zile ploioase, sa-ti fie dor in unele nopti prea adanci, sa suferi, si sa te indoiesti. Si intr-o buna zi sa zambesti "A iesit soarele!"

Si dupa fiecare noapte urmeaza cate o zi, si dupa fiecare ploaie iese soarele.
Dar cui ii pasa? E normal sa fie asa!
Azi pierdem un prieten, maine castigam un iubit. Dar cui ii pasa?
Taci! Cum altfel am putea zambi?



4 comentarii:

  1. Asa e viata Delia!Dar cui ii pasa?!:-)O data esti sus,pe val,alta data jos,sub el....dar cui ii pasa?
    Fara tristeti,n-am mai sti sa fim fericiti!:-))
    Toate au rostul lor bine stabilit pe aceasta lume si nimic nu-i la voia intamplarii!
    Sa ia parte de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am un de vorba cu constiinta... se numeste 3 in 1... daca te intereseaza gasesti articolul la pagina: http://domnubolog.wordpress.com/2009/02/24/3-1/

    apropo... faci schimb de link-uri?

    RăspundețiȘtergere
  3. te-am adaugat cu Domnisoara Delia( politica Blogului) eu vreu sa fiu trecut... evident cu ... Domnul Bolog

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i imposibil să plângi într-o zi ploioasă, dar, în câmpia de vest, mai lesnicios e plânsul în zilele toride. Conştiinţă, în acele zile... ioc! Doar o vagă nădejde-n ploaia care va veni.

    RăspundețiȘtergere