vineri, 27 martie 2009

Musafirii de vineri dimineata


Vineri. Dimineata devreme. Cafeaua. Momentele mele de liniste. Cerul incearaca sa fie senin, cativa nori agitati, care au ramasa in urma, si multa lumina.

Intotdeuna diminetiile de vineri au avut ceva special. O asteptare placuta, un pic de optimism, promisiuni si lucruri care se vor intampla.

Si brusc apare si ea. "Buna dimineata!". A venit ca de fiecare data pe pervazul de la balcon. La fel de agitata si neschimbata. Intotdeuna aduce zile frumoase si poate si vesti bune. Si azi a adus soare. A intrat in balcon. E prima oara. Doar cateva secunde. Se agita prea mult , cauta ceva, nu gaseste si isi ia zborul. Tot grabita a ramas. E aceeasi in fiecare zi. Si mie imi place de ea.

Imi place aerul rece de afara si mirosul asta de zi frumoasa, si oamenii grabiti, si zgomotele orasului.

Sunt unele zile care incep devreme. Sunt unele zile in care sti ca cineva se gandeste la tine. Sunt unele zile cand neprevazutul se va intamlpa. Sunt unele dimineti cand bem cafeau impreuna.

Si intotdeuna mi-au placut diminetile de vineri. Au ceva mai special. Poate musafiri grabiti in balcon. Sau poate de azi incepe primavara.

Sursa foto: deviantart.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu