marți, 23 iunie 2009

Cautam un prieten...

Ma gandeam....cat poate costa o prietenie adevarata? Unii spun ca ar fi nepretuita. Pe mine insa m-a costat. Cineva ii pusese inainte un pret ..in euro.

Ma gandeam ce trebuie sa faci pentru a castiga prietenia cuiva. Am incercat, am sperat, m-am bazat pe sinceritate si toti "prietenii" s-au pierdut undeva pe drum, intre diverse obiective profesionale, comoditate, nepasare si uneori chiar superficialitate.
Si...cu toate astea pentru a castiga prietenia cuiva... nu trebuia sa fac absolut nimic...

Mult timp m-am gandit unde poti gasi prietenii adevarati, si i-am cautat in multe locuri, pana am ajuns sa cred ca ei nu exista. Cu toate astea, azi am constatat ca am gresit. Nu cautasem chiar peste tot. Exact cand ma asteptam mai putin...mi-am gasit un prieten...in spatele unor gratii...intr-o cusca.

M-am gandit de atatea ori cine ar fi gata sa ma scoata din casa ori de cate ori ma plictisesc? Si cine e gata pur si simplu sa stea langa mine atunci cand nu am chef de nimic? Cine ar fi gata sa ma insosteasca oricand peste tot, zi sau noapte, si sa se bucure la fel de fiecare data? Cine ar fi gata sa faca orice, fara interes, doar din suflet... pentru ca asa simte? Cine mai stie azi sa iubeasca din tot sufletul? Cine ar putea sti de inseamna adevarata prietenie?


Ea stie!



Ea stie ce inseamna prietenia neconditionata si care sunt adevaratii prieteni






Ea stie sa smulga un zambet in orice moment.




Si cu toate astea, noi inca mai cautam raspunsurile.....

2 comentarii:

  1. Tasha e o dulceata de catelusa si cu adevarat ai un prieten de nadejde in ea,chit ca inca e micuta si,din pacate,nu vorbeste.Dar mai cred ca va veni vremea cand va veti intelege amandoua doar din priviri,caci asta chiar se intampla!
    Va doresc sa imbtraniti frumos una cu alta si sa fiti fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumosa prietenie :)
    recoamand o dragălăşenie dacă pot să spun aşa între alţi doi prieteni:

    http://www.youtube.com/watch?v=XU2EtLHVoiI

    Cu bine,

    RăspundețiȘtergere