miercuri, 13 ianuarie 2010

Cele mai frumoase amintiri

Ne e greu sa ne desprindem de trecut, si ne obisnuim greu cu toate lucrurile noi.

Sucul de la dozator cu aroma de kiwi, mango, si cola, inghetata la cornet, acadele chupa chups, catelul mic, caietele de colorat, mirosul de carioci, livada din curtea scolii, melcii de dupa ploaie, zapada din fiecare iarna, Mos Craciun, sania, leaganul, zilele nesfasite de joaca din fiecare vara, desenele de pe asfalt, mirosul de creta, desenele animate, prima zi de scoala, caisii din fata blocului, gradina zoologica, tortul de ciocolata, bunicii, bicicleta, prietenii....Si prima si cea mai frumoasa parte din viata mea.

Apoi, toate lucruriile noi de care ne speriem, se transforma si ele usor usor in amintiri. Amintirile altor etape..ce vor veni..!

Si nu mai apucam sa ne bucuram de prezent, pentru ca uneori ramanem prinsi undeva in trecut, alaturi de toti cei care au fost si nu mai sunt, alaturi de tot ce am avut si nu mai avem...

Si da, intr-adevar, este un post trist!

2 comentarii:

  1. tot ceea ce enumeri tu au fost parte si din copilaria mea. e minunat ca noi am prins copilaria asa, fata de copii care au acum o copilarie virtuala....

    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si este foarte greu sa te desprizi de toate acele lucruri care au insemnat practic copilaria ta.Si intr-adevar, copii din ziua de azi, "generatia virtuala", nu vor sti ce inseamna sa copilaresti, sau sa ai acele mici "simboluri" care la urma urmei definesc copilaria.

    RăspundețiȘtergere