vineri, 22 ianuarie 2010

Ar trebui

Ar trebui sa nu ne pese de ce se intampla in jurul nostru. Ar trebuie sa ne gandim decat la noi insine. Ar trebui sa inchidem ochii si sa mergem inainte orice ar fi. Ar trebui sa fim orbi, surzi si muti.
Ar trebui sa nu intindem nici o mana de ajutor nimanui , pentru ca in cele din urma, acel cineva va gasi ceva de care sa se agate si va scapa, si atunci....tie cine iti va intinde o mana de ajutor?!

Ar trebui...! dar sunt unele momente cand ceva se intampla si atunci incepe sa iti pase de tot ce se este in jurul tau. Incepi sa vezi mai clar si mai limpede ca pana atunci, incepi sa auzi dincolo de cuvinte si incepi sa vorbesti. Tare si raspicat. Ca sa te poate auzi toate lumea. Si atunci nu ai nevoie de ajutor, pentru ca sti de ce anume sa te agati ca sa scapi. Dar atunci poti intinde tu o mana de ajutor.

Oricum, tu esti salvat.....

sursa foto: deviantart.com

2 comentarii:

  1. Delia, draga mea, nu stiu daca ar trebui ceva singurul lucru care ar fi frumos si necesar pentru noi ar fi acela sa en dam voie sa ne bucuram de ce e frumos in viata noastra si in acelasi timp sa ne dam voie sa acceptam ce a fost...si atunci nu o sa mai gandim ca ar trebui ceva...toate vin de la sine!!!


    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai bine este sa nu ti se intinda vreo mana, si o sa vezi ca vin toate de la sine...

    RăspundețiȘtergere