luni, 18 mai 2009

Dragoste la prima vedere

Fiecarui sentiment ii apartine un anumit moment pentru a-l simti, fiecarui zambet o anumita intamplare, si fiecarei persoane... cineva care o va iubi mereu, neconditionat!

Asa astepta si ea. Am vazut-o si a fost dragoste la prima vedere. Era atat de multa lume in jurul ei, si toti o admirau . Si atunci am plecat zambind nostalgic... "A venit aici pentru cineva. Din atatea persoane care o inconjoara, ea astepta totusi pe cineva anume. Isi astepta asa cuminte si rabdatoare destinul. Aproape ca ii invidiez pe cei ce o vor lua". Si era atat de frumoasa...

Dar cum cele mai frumoase lucruri se intampla spontan, si cum dragostea nu are nici pret, nici dezavantaje, si nici compromisuri, ci doar un imbold neasteptat al destinului...ne-am intors, a 2-a oara.
Si ea era era tot acolo.
Si atunci mi-am adus aminte de destin, si de cei pe care ea ii astepta si pe care eu aproape ca ii invidiam, si de iubirea neconditionata si am zambit din nou.
Pentru ca atunci am fost sigura. Pentru noi venise ea acolo! Pacat ca nu a putut sa vorbeasca, am fi inteles si noi poate mai repede

O cheama Tasha. Are 6 saptamani si ne-a asteptat rabdatoare timp de 3 zile intr-o cusca, la expozitia de animale de la Sala Polivalenta.







6 comentarii:

  1. Ea e catelusul meu si e cel mai frumos caine.

    RăspundețiȘtergere
  2. I-am arătat pozele Nataşei, însă a zis că ei nu-i trebuie şi că mai bine-i aduc un motan...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare scumpica este!S-o stapaniti sanatosi!Ce rasa este?
    Tare dragalasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tasha m-a topit.Mi-am inseninat seara cu pozele astea.Sa-ti traiasca si sa ai grije de papusica asta vie.Nici nu stii cat as smotoci-o acum :) bine te-am gasit si pe tine si pe Tasha.

    RăspundețiȘtergere